Mexicaanse Tostada

Zo bak je je eigen wraps (ik heb in dit recept een kant en klaar pakje gebruikt)IMG_4744

  • 400 ml water
  • 200 gram volkoren speltmeel
  • 2 los geklopte biologische eieren
  1. Meng alle ingrediënten in een grote mengkom, dit kun je gewoon met een garde doen.
  2. Zet de koekenpan op het vuur en doe hier een klein beetje olijfolie in. Ik gebruik alleen olijfolie voor de eerste wrap en de andere wraps bak ik in een droge koekenpan.
  3. Giet een beetje beslag in de koekenpan, draai en schud de bodem, zodat het beslag zicht verspreidt. Het is belangrijk dat de je wrap de tijd geeft om gaar te worden. Bak de wraps op  niet te hoog vuur. Zorg dat de wraps  langzaam garen. Wees voorzichtig met het omdraaien.  Bak de wraps totdat ze er een beetje taai uit zien.

De VullingIMG_4742

  • 2 avocado’s
  • 1 grote rode ui, klein gesneden
  • 2 teen knoflook
  • citroensap
  • kerstomaatjes, kleingesneden
  • Keltisch zout
  • evt een 1/2 rode peper

Avocado grof prakken met een vork en meteen een beetje citroensap erbij doen,om bruin worden te voorkomen.Tomaat ook met de vork prakken.Vermengen met avocado en knoflook erboven uitpersen.Op smaak maken met zout en citroensap, evt.het pepertje erdoor scheppen.

IMG_4743Beleg  de wraps met het avocado mengsel en doe er wat geraspte kaas over.
Vouw ze dubbel en bak ze in een tosti grill tot ze lichtbruin zijn en de kaas gesmolten is.

 

 

 

Advertenties