Spelt spaghetti met zalm en courgette

IMG_4704b

Ingrediënten

(4 personen)

  • 300 g spelt spaghetti
  • 2 courgettes
  • 2 el kokosolie
  • 1 bakje cherry tomaten (250 g), gehalveerd
  • zalmmoot in blokjes (300 g)
  • 1 pakje Rijst Cuisine Bio (250ml) of 1 flesje kookroom (250 ml)
  • 20 olijven, gehalveerd
  • 2 teen knoflook, geperst
  • peper en Keltisch zout

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Halveer de courgette in de lengte en snijd de 2 helften in plakken.
  3. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette 3 min.
  4. Voeg de tomaat, knoflook en zalm toe en bak 3 min. mee.
  5. Schenk de kookroom en olijven erbij en verwarm nog 3-4 min.
  6. Breng op smaak met peper en zout.
  7. Meng de spaghetti erdoor en verwarm nog 1 min.
  8. Verdeel over 4 diepe kommen.
Advertenties