Ta­gli­a­tel­le van cour­get­te

IngrediëntenIMG_4537

  • 2 courgettes
  • 2 tomaten, in plakken
  • 1 bol mozzarella (kaas, 125 g), in plakken
  •   25 gram grano padano (kaas), geraspt

Bereiden

Verwijder de ondereIMG_4538n bovenkant van de courgettes en snijd elke courgette in de lengte in 3 dikke plakken. Snijd elke plak in de lengte in dunne reepjes, of schaaf de plakken met een dunschiller. Kook vervolgens de courgettetagliatelle in een ruime pan met zout water 1-2 minuten. Giet de tagliatelle af en laat uitlekken. Verwarm de ovengrill. Leg de uitgelekte courgette in de dun ingevette ovenschaal en leg de plakken tomaat en mozzarella erop (afwisselend 2 plakken tomaat en 1 plak mozzarella). Bestrooi het gerecht met zout, peper en grana padano naar smaak en schuif de ovenschaal 10 minuten onder de grill.

Lekker met kabeljauw met garnalen en koriandersaus

volg mij op images

Advertenties