Ka­bel­jauw met gar­na­len in ko­ri­an­dersaus

Ingrediënten (2 personen)IMG_4531

  • 1 ui
  •   2teentje knoflook
  • 1 groene paprika
  • 1 bakje verse koriander (15 g) als je het gebruikt voor door een pasta. Ik eet het zonder pasta en dan heb je voldoende aan een half bakje
  • 2 eetlepels olie
  • 1/2 theelepel sambal oelek
  • 1/2 theelepel gemberpoeder
  • mespunt gemalen komijn (djinten) 
  • zout 
  • 200 g kabeljauwfilet 
  • 150 g roze garnalen IMG_4530

Bereiding

ui en knoflook pellen en snipperen. Paprika schoonmaken, wassen en in stukjes snijden. In keukenmachine ui, knoflook, paprika en koriander pureren. Sherry, olie, sambal, gemberpoeder, komijn en 1/2 theelepel zout erdoor mengen. Kabeljauw in blokjes snijden.

In pan koriandermengsel aan de kook brengen. Kabeljauwblokjes en garnalen toevoegen en in ca. 5 minuten tegen de kook aan gaar laten worden. Op smaak brengen met zout.

IMG_4545

Lekker met ta­gli­a­tel­le van cour­get­te

volg mij op images

Advertenties