Pannenkoekjes van amandelmeel

IMG_4456

Ingrediënten

Voor ongeveer 15-18 stuks

  • 2 eieren
  • 1 eiwit
  • 1 eetlepel rauwe honing
  • 3 eetlepels water
  • Snuf Keltisch zeezout
  • Paar duppels vanille essence
  • 1 theelepel backing soda
  • 1 eetlepel citroensap (vers)
  • 150 gram amandelmeel
  • 1 banaan
  • Kokosolie om in te bakken.

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten door elkaar. Doe kokosolie in de koekenpan. Schep met  een kleine eetlepel drie kleine hoopjes beslag in de pan. Amandelmeel brand snel en makkelijk aan dus bak op een laag vuur met de deksel op de pan.  Keer de pannenkoekjes voorzichtig om.
Serveer met kokosrasp en walnoten.  Of kies een topping van jam,  appelstroop of wat jou lekker lijkt.  Een snuf kaneel door het beslag is ook erg lekker.

Volg mij op images

paleorev-boek

Advertenties