Spinazie Frittata (glutenvrij)

Dit is een frittata zonder pasta of aardappels.

Als bijgerecht geschikt voor 4 personen

Als hoofdgerecht geschikt voor 1 grote eter of 2 kleine

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 2 handen gewassen verse spinzaie
  • 1 ui fijn gesneden
  • 1/4 paprika fijn gesneden
  • 2 teen knoflook
  • peper en zout
  • beetje sambal
  • snufje gedroogde Italiaanse kruiden
  • klein beetje geraspte kaas
  • 5 kerstomaatjes gehalveerd
  • 5 olijven gehalveerd
  • rucola
  • kokosolie

IMG_4212

Bereidingswijze

Mix de eieren met peper, zout, sambal en Italiaanse kruiden.

Doe een beetje kokosolie in de pan, bak hierin de ui en paprika wat zachter. Schep de spinazie erop en schep om totdat de spinazie geslonken is. Giet het eimengsel erover. Leg er de tomaatjes en olijven erop en strooi er wat geraspte kaas over.  Leg de deksel op de pan en zet het gas laag. Laat het geheel in ongeveer 10 minuten gaar worden. Garneer met wat rucola.

paleorev-boek

Advertenties