Eenvoudige viscurry

Ingrediënten

2-3 personen

  • 400 gram witvis (vriezer) in stukken gesneden
  • 100 gram garnalen
  • 2 kleine uien in stukjes gesneden
  • kokoscrème uit 1 blikje (wat je vanochtend uit het blikje schepte voor de tropische smoothie)
  • 4 tomaten, ontveld en in blokjes
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1 theelepel chilipoeder
  • 1 theelepel Garam Masala India
  • 2 tenen knoflook
  • 2 eetlepels koriander
  • 1 eetlepel kokosolie

viscurry1

Bereiding

Verhit de kokosolie in de pan, fruit de knoflook en de ui. Voeg de witvis toe en bak mee. Voeg vervolgend de tomatenblokjes, garnalen en de kokoscrème toe.  Voeg de kruiden toe, na smaak. Laat alles lekker indikken. Serveer met zilvervliesrijst en wortel/spitskool salade.

Paleo en Voedselzandloper laten de rijst weg

Advertenties