Volkoren spelt tagliatelle met zalm en asperge

Ingrediënten

(2 personen)

2 zalmmoten
12 groene asperges
6 kerstomaatjes, gehalveerd
8 plakken courgette, in 4 gesneden
2 teentjes knoflook, geperst
klein bosje peterselie
citroen
1 grote lepel roomkaas
1 grote lepel crème fraîche
peperen Keltisch zout
kokosolie
200 gram volkoren spelt tagliatelle

 tag2

Bereidingswijze

Stoom de zalm in 12 minuten
Stom de laatste 3 minuten de (schoongemaakte) asperges mee
Maak ondertussen de roomsaus:
Doe 1 eetlepel kokosolie in de pan, voeg de geperste knoflook en de courgette toe. Fruit dit ligt aan. Voeg de roomkaas en crème fraîche, peterselie en kerstomaatjes toe. Breng verder op smaak met peper en keltisch zout en een beetje citroen.
Kook de speltpasta volgens voorschrift op de verpakking

Advertenties