Courgettekoekjes met kaas

Courgettekoekjes met kaas

  • 1 stevige courgette geschild
  • 40 gram oude kaas
  • 1 ui gesnipperd
  • 3 eetlepels zelfrijzendbakmeel
  • 2 eetl peterselie, fijngehakt
  • 1 ei
  • 2 eetl kokosolie
  • peper en zout

Rasp de courgette. Druk de rasp uit in een zeef zodat het zo min mogelijke vocht bevat.
Meng de courgette met de kaas, ui, meel en peterselie. breng op smaak met peper en zout.
Roer het ei door het mengsel.
Verhit de kokosolie in een bakpan en schep dan kleine porties van het beslag in de pan. Druk ze voorzichtig plat met de achterkant van een lepel.
Bak je koekjes in circa 2 minuten per kant goudbruin.
Herhaal dit met de rest van het beslag.

Ik heb ervoor gekozen de courgette niet te schillen en hierdoor zijn de koekjes groener.

koek

Advertenties